ANTILERG-f

Citeste prospectul medicamentului ANTILERG-F si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

INDICATII: Produsul este eficient prin aplicare directa in sacul conjunctival avand permeabilitate foarte buna in camera anterioara, absorbtie rapida in keratoid si in lichidul intraocular.

Este indicat in urmatoarele afectiuni: infectii microbiene oculare; conjunctivite inflamatorii alergice si nealergice; keratite; inflamatii ale uveei, sclerei si episclerei; inflamatii cauzate de arsuri (chimice, solare), corpi straini; postoperator - dupa interventii intrabulbare sau keratoplastii.

Antiinflamator si antiinfectios

Compozitie:

Dexametazona fosfat sodic echivalent cu dexametazona fosfat 1mg/ml, neomicina sulfat echivalent cu neomicina baza 3,5mg/ml si clorura de benzalconiu 0,01%.

Actiune terapeutica:

Produsul ANTILERG-f combina actiunea antimicrobiana a unui antibiotic cu spectru larg, neomicina, cu actiunea antiinflamatoare a unui nou corticoid, dexametazona si poate sa combata cu succes anumite afectiuni paraoculare.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Spersallerg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Conjunctivite iritante,...
Citeste prospectul medicamentului Blefaroshampoo si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Tratamentul conjunctivitelor,...
Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare