Conjunctivite

Lista articolelor despre conjunctivite pe AflaCum.ro

Articole despre conjunctivite

Citeste cele mai noi articole despre conjunctivite publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre conjunctivite, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Spersallerg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Conjunctivite iritante, afectiuni alergice inflamatorii ale conjunctivei, in special in conjunctivita de primavara si cea din febra fanului.

Prezentare farmaceutica: Flacon picator de 10 ml. Fiecare ml contine: clorhidrat de antazolina 0,5 mg, clorhidrat de tetrizolina 0,4 mg, hidroxipropilmetilceluloza; conservant: clorura de benzalconiu 0,15 mg.

Citeste prospectul medicamentului Proculin, picaturi ochi si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Proculin - picaturi de ochi este indicat in conjunctivitele acute si cronice nebacteriene, in mod deoseit de natura cataractica si alergica, conjunctivite vechi, precum si inflamatii ale marginilor pleoapelor.

Solutie oftalmica

Citeste prospectul medicamentului Blefaroshampoo si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul conjunctivitelor, keratite si blefarite, blefarita eritematoasa si scuamoasa.

Compozitie si Mod de Prezentare

Citeste prospectul medicamentului ANTILERG-F si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

INDICATII: Produsul este eficient prin aplicare directa in sacul conjunctival avand permeabilitate foarte buna in camera anterioara, absorbtie rapida in keratoid si in lichidul intraocular.

Este indicat in urmatoarele afectiuni: infectii microbiene oculare; conjunctivite inflamatorii alergice si nealergice; keratite; inflamatii ale uveei, sclerei si episclerei; inflamatii cauzate de arsuri (chimice, solare), corpi straini; postoperator - dupa interventii intrabulbare sau keratoplastii.

Indicatii: Rinite alergice sezoniere si perene; conjunctivite alergice; urticarie cronica idiopatica si alte dermatoze alergice.

Forma de prezentare: Cpr. 10 mg; ct. x 1 blist. x 10 cpr.

Doze si administrare: Adulti si copii peste 12 ani: 10 mg, o data/zi. Copii 2-12 ani cu greutate corporala peste 30 kg: 10 mg, o data/zi. Copii 2-12 ani cu greutate corporala sub 30 kg: 5 mg, o data/zi. Copii 1-2 ani: 2,5 mg, o data/zi. IH - la adulti 5 mg o data/zi.