Advate, pulbere injectabila

Advate se utilizeaza pentru tratamentul si prevenirea sangerarii la pacientii cu hemofilie A (o tulburare de coagulare a sangelui cauzata de absenta factorului VIII).

Advate se poate utiliza atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Medicamentul se poate obtine numai pe baza de reteta.

Ce este Advate? Advate este compus dintr-o pulbere si un solvent care sunt combinate pentru a forma o solutie injectabila. Advate contine substanta activa octocog alfa (factorul uman VIII de coagulare).

Cum se utilizeaza Advate? Tratamentul cu Advate trebuie initiat de catre un doctor cu experienta in tratamentul hemofiliei. Advate se administreaza prin injectie intravenoasa (In vena) la o rata de pana la 10 ml pe minut.

Doza si frecventa depind de scopul in care este utilizat Advate: pentru tratarea hemoragiei (sangerarii) sau pentru prevenirea acesteia in timpul interventiei chirurgicale. Doza se regleaza, de asemenea, in functie de gravitatea hemoragiei si de tipul interventiei chirurgicale. informatiile complete cu privire la modul in care se calculeaza dozele sunt incluse in prospect.

Cum actioneaza Advate? Substanta activa care intra in componenta ADdvate, octocog alfa, este o proteina care joaca rolul de factor de coagulare a sangelui. In corpul uman, factorul VIII este una din substantele implicate (unul din factorii implicati) in coagularea sangelui (trecerea sangelui din starea lichida in starea solida).

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare