Afloderm crema si unguent

Citeste prospectul medicamentului  Afloderm crema si Afloderm unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Afloderm crema si Afloderm unguent sunt indicate in tratamentul dermatozelor sensibile la tratamentul extern cu corticosteroizi (de exemplu dermatita atopica, dermatita de contact, psoriazis vulgaris, etc).

Sunt utilizate mai ales in tratamentul urmatoarelor cazuri: dermatoze situate pe zone sensibile ale corpului (de exemplu, fata, zone intertriginoase); dermatoze cronice la pacienti cu piele sensibila (copii si batrani); tratamentul unor suprafete mari de piele, in special la copii, datorita absorbtiei sistemice minime; in continuarea unui tratament initial cu corticosteroizi cu potenja mare.

Compozitie Afloderm unguent:  Un gram unguent conjine dipropionat de alclo-metazona 0,5 mg si excipienji: hexilenglicol, monopalmitostearat de propilenglicol, ceara alba si vaselina alba.

Afloderm crema:  Un gram unguent contine dipropionat de alclo-metazona 0,5 mg si excipienji: propilenglicol, clorocrezol, dihidrogenofosfat de sodiu dihidrat, acid fosforic, alcool cetostearilic (Lanette 0), ma-crogol cetostearil eter 22, glicerilstearat PEG 100 stearat, vaselina alba, hidroxid de sodiu si apa purificata.

Pagina 1/9

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare