Vasovist 0,25 mmol/ml, solutie injectabila

Citeste prospectul medicamentului Vasovist 0,25 mmol/ml, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Vasovist este un mediu de contrast injectabil care permite obtinerea unor imagini diagnostice mai clare ale vaselor sanguine de la nivelul abdomenului sau de la nivelul membrelor.

Este furnizat sub forma unei solutii gata preparate, ambalate intr-un flacon din sticla, cu o concentratie de 250 de micromoli pe mililitru. Medicamentul este administrat prin injectare intravenoasa rapida (numai de catre personal medical).

VASOVIST este utilizat numai in scop diagnostic. Medicamentul este utilizat pentru a facilita detectarea modificarilor unor vase sanguine, in cazul unor anomalii cunoscute sau presupuse.

Diagnosticul poate fi formulat cu mai mare precizie decat in cazul in care nu este utilizat acest medicament. VASOVIST, un mediu de contrast cu proprietati magnetice, permite vizualizarea trecerii sangelui prin vase, sangele devenind mai luminos pentru o perioada de timp prelungita. Acest medicament este utilizat impreuna cu o tehnica de diagnostic prin imagini, denumita imagistica prin rezonanta magnetica (IRM).

Pagina 1/12

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare