Alcaine

Citeste prospectul medicamentului Alcaine si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Anestezia de suprafata in procedurile oftalmologice, ca de exemplu: masurarea tonometrica a presiunii intraoculare; indepartarea corpilor straini si a firelor de sutura; prelevarea de frotiu conjunctival si cornean, examinari gonioscopice si alte situatii in care este necesara anestezia de suprafata.

Contraindicatii: Produsul este contraindicat pacientilor cu hipersensibilitate cunoscuta la proparacaina. Atentie: utilizarea indelungata poate duce la afectare corneana, pierderea vederii si intarzierea procesului de vindecare.

Precautii: A se utiliza cu atentie la pacientii cu boli cardiace si hipertiroidism. A se proteja ochiul de actiunea factorilor iritanti si a corpilor straini pe parcursul perioadei de anestezie. A nu se lasa la indemana copiilor.

Reactii adverse: Intrerupeti administrarea medicamentului in cazul in care constatati aparitia unei reactii de sensibilizare.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Xylocaine 5 Heavy, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului Xylocaine si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Anestezie locala...
Citeste prospectul medicamentului Tubocurarine Chloride si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Ca...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare