Anestezie

Lista articolelor despre anestezie pe AflaCum.ro

Articole despre anestezie

Citeste cele mai noi articole despre anestezie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre anestezie, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Xylocaine si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Anestezie locala sau regionala: prin infiltratie; prin tehnici de blocaj nervos periferic cum sunt plexul brahial si blocajul intercostal; prin tehnici de blocaj nervos central, inclusiv blocaj epidural si caudal.

Compozitie: Fara adrenalina. Xylocaine 0,5%: 1 ml contine lidocaina hidrocl. 5 mg. Xylocaine 1,0%: 1 ml contine lidocaina hidrocl. 10 mg. Xylocaine 2,0%: 1 ml contine lidocaina hidrocl. 20 mg. Cu adrenalina: Xylocaine 0,5% + 5 mcg/ml adrenalina. Xylocaine 1,0% + 5 mcg/ml adrenalina. Xylocaine 2,0% + 5 mcg/ml adrenalina.

Citeste prospectul medicamentului Xylocaine 5 Heavy, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Xylocaine heavy este indicata pentru anestezia spinala (subarahnoidiana) în procedurile chirurgicale si obstetricale care necesita bloc regional cu durata de 1-1,5 ore.

Contraindicatii:

Citeste prospectul medicamentului Tubocurarine Chloride si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Ca adjuvant al anesteziei, pentru completarea relaxarii musculare in interventii chirurgicale si ortopedice; pentru controlul convulsiilor (in tetanos, electrosoc).

Prezentare farmaceutica: Fiole a 10 ml solutie injectabila continand tubocurarina hcl. 30 mg si 1,5 ml.

Citeste prospectul medicamentului Narcotan si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Pentru anestezie generala, in amestec cu oxigen sau protoxid de azot-oxigen (obisnuit inductia se face cu barbiturice intravenoase).

Prezentare farmaceutica: Flacoane continand halotan 150 g.

Citeste prospectul medicamentului Myorelaxin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Ca medicatie adjuvanta a anesteziei generale, pentru a usura intubatia traheala, ventilatie mecanica si in multe interventii chirurgicale sau obstetricale; pentru reducerea intensitatii contractiilor musculare in cadrul convulsoterapiei farmacologice sau electrice.

Prezentare farmaceutica: Fiole continand suxametoniu hidrobromhidr. 100 mg, sub forma de pulbere pentru prepararea de solutie injectabila (cutie cu 5 buc.).

Citeste prospectul medicamentului LIGNOCAINUM HYDROCHLORICUM si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Anestezia locala a nervilor periferici. Anestezie regionala. Anestezie epidurala si intratecala. Aritmie ventriculara, tahicardie supraventriculara.

Solutie injectabila 1 % si 2 %.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Ahypnon, fiole 10 ml si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Alcaine si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Anestezia de...
Indicatii terapeutice: Izofluranul este indicat pentru inducerea si mentinerea anesteziei generale, la adultii si copiii de toate...
Indicatii: Anestezia topica a pielii pentru: proceduri cum ar fi: insertia de catetere, punctia venoasa, tratamente injectabile;...