Amoxiplus 500-125 mg, comprimate filmate

Amoxiplusapartine grupului de antibiotice numite peniciline.

Acest medicament este indicat pentru tratamentul pe termen scurt al urmatoarelor infectii bacteriene determinate de microorganisme sensibile la amoxicilina si clavulanat, dar rezistente la amoxicilina.

Compozitie: Un comprimat filmat contine amoxicilina 500 mg sub forma de amoxicilina trihidrat si acid clavulanic 125 mg sub forma de clavulanat de potasiu.

Indicatii terapeutice: Adulti si adolescenti

Amoxiplus este indicat pentru tratamentul pe termen scurt al urmatoarelor infectii bacteriene determinate de microorganisme sensibile la amoxicilina si clavulanat, dar rezistente la amoxicilina: infectii ale tractului respirator superior (incluzand infectii ORL) in special sinuzita, otita medie acuta, tonsilita recurenta, infectii ale tractului respirator inferior in special acutizari ale bronsitelor cronice (mai ales daca sunt considerate severe), bronhopneumonii, infectii ale tractului genito-urinar si infectii abdominale in particular cistita (in special recurenta sau complicata-excluzand prostatita), avort septic, stare septica de origine pelvina puerperala sau intra-abdominala, infectii cutanate si ale tesuturilor moi in special celulita, muscaturi de animale si abcese dentare severe cu extindere celulitica, in continuarea tratamentului intravenos.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare