Atosiban SUN

Atosiban SUN este folosit pentru intarzierea nasterii la femeile adulte gravide intre saptamana 24 si 33 care prezinta semne de nastere înainte de termen (prematura).

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Atosiban SUN. Documentul explica modul în care agentia a evaluat medicamentul pentru a recomanda autorizarea sa în Uniunea Europeana (UE) si conditiile sale de utilizare. Scopul documentului nu este sa ofere recomandari practice referitoare la utilizarea Atosiban SUN.

Pentru informatii practice privind utilizarea Atosiban SUN, pacientii trebuie sa citeasca prospectul sau sa se adreseze medicului sau farmacistului.

Ce este Atosiban SUN si pentru ce se utilizeaza?

Atosiban SUN este un medicament care contine substanta activa atosiban. Este folosit pentru întarzierea nasterii la femeile adulte gravide între saptamana 24 si 33 care prezinta semne de nastere înainte de termen (prematura). Aceste semne sunt:

• contractii regulate cu durata de cel putin 30 de secunde, cu o frecventa de cel putin patru contractii o data la 30 de minute;

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare