Atrican 250 mg capsule

Citeste prospectul medicamentului  Atrican, 250 mg capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Antiparazitar: in tratamentul tricomonazelor uro-genitale.

ATRICAN 250 mg, capsule gastro-rezistente

Substanta activa: Tenonitrozolum

Producator: Laboratoire Innotech International - Franta

Compozitie: Tenonitrozol (D.C.I.) 250 mg; excipienti: ulei de arahide, ulei de soia hidrogenat, lecitina din soia, gelatina, solutie de sorbitol si sorbitanti, dioxid de titan, oxid de fier galben, glicerol, ftalat de hipromelaza, dibutilftalat q.s.f. 1 capsula moale gastro-rezistenta.

Indicatii: Antiparazitar: in tratamentul tricomonazelor uro-genitale (parazitii se dezvolta la nivelul tractului urinar si genital).

Contraindicatii: Alergii la tenonitrozol si la pacientii cu insuficienta. In caz de dubiu nu ezitati sa ceretisfatul farmacistului sau medicului dumneavoastra.

A se evita consumul de alcool pe perioda tratamentului.

Reactii adverse: Cateva tulburari gastro-intestinale minore: greata, senzatii de greutate gastrica, pierderea apetitului, au fost observate in cazuri foarte rare. Poate aparea o coloratie in galben a lentilelor de contact si a urinei.

Anuntati imediat medicul sau farmacistul dumneavoastra in cazul aparitiei altor efecte suparatoare, decat cele mentionate mai sus.

Mod de administrare: Medicamentul este recomandat numai adultilor.

Cale orala: 1 capsula, dimineata si seara, duoa masa timp de 4 zile. Partenerul dumneavoastra trebuie tratat simuItan.

Precautii: In caz ca apar tulburari hematologice care afecteaza globulele albe, anuntati imediat medicul dumneavoastra. Nu purtati lentile de contact in timpul tratamentului, deoarece acestea isi pot schimba culoarea in galben. Medicul poate trata, de asemenea, si partenerul dumneavoastra.

Sarcina si alaptarea: Nu este indicata folosirea medicamentului in timpul sarcinii.

Daca aflati ca sunteti insarcinata in timpul tratamentului, consultati imediat medicul dumneavoastra, deoarece este singurul care poate adapta tratamentul cu starea dumneavoastra speciala.

Femeile gravide si cele in perioada de lactatie intotdeauna trebuie sa ceara sfatul farmacistului sau medicului lor inainte de a lua orice medicament.Acest medicament nu este recomandat in perioda alaptarii deoarece el trece in laptele matern.

Forma de prezentare: Cutie cu un blister din PVC/Al a 20 comprimate.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Tinidazol, solutie perfuzabila 2g/l si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Tiberal, comprimate 250 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Permax si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Este un...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare