Avandamet

Citeste prospectul medicamentului  Avandamet si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Avandamet se utilizeaza in cazul pacientilor (mai ales al celor supraponderali) cu diabet de tip 2 (non-insulinodependent).

Ce este Avandamet?

AVANDAMET este un medicament care contine dou substante active, rosiglitazona si clorhidrat de metformin . Este disponibil sub form de comprimate (galbene: 1 mg rosiglitazon si 500 mg clorhidrat de metformin , i 2 mg rosiglitazon i 1 000 mg clorhidrat de metformin ; roz pal: 2 mg rosiglitazon si 500 mg clorhidrat de metformin ; roz: 4 mg rosiglitazon si 1 000 mg clorhidrat de metformin ).

Pentru ce se utilizeaz Avandamet?

Avandamet se utilizeaza in cazul pacientilor (mai ales al celor supraponderali) cu diabet de tip 2 (non-insulinodependent).

Avandamet se utilizeaza in cazul pacientilor a caror stare nu se amelioreaza in urma tratamentului cu metformin (un medicament antidiabetic), folosit ca terapie individuala in doza maxim admisibila ("terapie dubla "). Avandamet poate fi folosit si in combinatie cu o sulfoniluree (un alt tip de medicament antidiabetic) in cazul pacientilor a caror stare nu se amelioreaza in urma tratamentului cu metformin si un sulfonilureic, administrate in dozele maxime admisibile ("terapie tripla ").

Pagina 1/7

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare