BALSAM-EXTRA STRENGTH BEN-GAY Sports

Citeste prospectul medicamentului BALSAM-EXTRA STRENGTH BEN-GAY Sports si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Actiune terapeutica: Balsamul-Extra Strength Ben-Gay Sports este o crema analgezica nongrasa, pentru aplicatii locale.

Masati cu Balsamul-Extra Strength Ben-Gay Sports si veti simti caldura produsa de ingredientele sale puternice ajutand la relaxarea musculaturii incordate si cresterea circulatiei.

Inaintea efortului: Pentru a ajuta relaxarea musculaturii incordate folositi Balsamul-Extra Strength Ben-Gay Sports, astfel veti lucra mai confortabil si timp mai indelungat.

Imediat dupa efort: pentru a reduce durerea musculara aplicati Balsamul-Extra Strength Ben-Gay Sports pe musculatura suprasolicitata si permiteti sa actioneze inainte de a face dus.

Pentru musculatura dureroasa: folositi Balsamul-Extra Strength Ben-Gay Sports pentru o alinare rapida care va dura cateva ore.

Instructiuni: aplicati generos si masati usor pana cand Balsamul-Extra Strength Ben-Gay Sports dispare. Repetati de 3-4 ori pe zi. Alinarea dureaza cateva ore.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pulmex Baby este un balsam care se aplica pe piele. Indicatii: Ca adjuvant in tratamentul bolilor tractului...
Puteti conferi volum parului fara a apela la serviciile costisitoare ale unui hairstylist si fara a tine...
Multe metode si tehnici de indreptare a parului necesita aplicarea produselor chimice concentrate. Aceste substante chimice pot...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare