Benlysta

Benlysta se utilizeaza ca tratament adjuvant pentru lupus eritematos sistemic (LES) la adulti.

Benlysta este o pulbere din care se prepara o solutie perfuzabila (picurare în vena). Contine substanta activa belimumab.

Cum se utilizeaza Benlysta? Tratamentul cu Benlysta trebuie initiat si supravegheat doar de un medic cu experienta în diagnosticarea si tratarea LES.

Benlysta se administreaza sub forma de perfuzie în vena în decurs de o ora. Doza recomandata este de 10 mg pe kilogram de greutate corporala. Primele trei doze se administreaza la intervale de doua saptamani. Dupa aceea, Benlysta se administreaza la fiecare patru saptamani.

Este posibil sa fie necesar ca medicul sa întrerupa sau sa opreasca tratamentul daca pacientul dezvolta reactii asociate perfuziei (cum ar fi eruptii cutanate, mancarimi si dificultati de respiratie) sau reactii de hipersensibilitate (alergice). Prin urmare, Benlysta trebuie administrat pacientilor doar într-un loc în care aceste reactii pot fi gestionate imediat daca apar.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare