BindRen

Citeste prospectul medicamentului BindRen si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

BindRen se utilizeaza pentru a controla hiperfosfatemia. Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru BindRen. Documentul explica modul în care Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru BindRen.

Ce este BindRen?

BindRen este un medicament care contine substanta activa colestilan. Este disponibil sub forma de comprimate (1 g) si sub forma de granule (plicuri care contin 2 sau 3 g).

Pentru ce se utilizeaza BindRen?

BindRen se utilizeaza pentru a controla hiperfosfatemia (valori ridicate ale fosfatului din sange) la adultii cu boala renala cronica tratati prin dializa (o tehnica de curatare a sangelui). Se utilizeaza la pacientii tratati prin hemodializa (printr-un aparat de filtrare a sangelui) sau dializa peritoneala (în care se pompeaza lichid în abdomen si o membrana interna a organismului filtreaza sangele).

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare