Binocrit, solutie injectabila

Citeste prospectul medicamentului  Binocrit, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii:
Un hormon numit eritropoetina stimuleaza producerea globulelor rosii din maduva osoasa. Eritropoetina este produsa de rinichi.

La pacientii carora li se administreaza chimioterapie sau care prezinta probleme renale, cauza anemiei poate fi lipsa eritropoetinei sau un raspuns deficitar al organismului la eritropoetina de care dispune pe cale naturala. in aceste cazuri, eritropoetina este folosita pentru a inlocui hormonul lipsa sau pentru a creste numarul de globule rosii din sange. Eritropoetina se foloseste, de asemenea, inaintea interventiilor chirurgicale pentru cresterea numarului de globule rosii din sange si pentru a ajuta la minimizarea consecintelor pierderii de sange. Substanta activa din Binocrit, epoetina alfa, este o copie a eritropoetinei umane si actioneaza exact in acelasi mod ca hormonul natural pentru a stimula producerea de globule rosii. Epoetina alfa din Binocrit este produsa printr-o metoda cunoscuta sub denumirea de "tehnologia ADN-ului recombinant": este obtinuta dintr-o celula care a primit o gena (ADN), care o face capabila sa produca epoetina alfa.

Compozitie

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare