Brilique comprimate

Citeste prospectul medicamentului  Brilique comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Brilique se utilizeaza in asociere cu aspirina pentru prevenirea evenimentelor aterotrombotice (probleme cauzate de cheaguri de sange si "întarirea" arterelor), cum ar fi atacuri de cord sau accidente vasculare cerebrale.

Brilique este un medicament care contine substanta activa ticagrelor. Acesta este disponibil sub forma de comprimate rotunde de culoare galbena (90 mg).

Pentru ce se utilizeaza Brilique?

Brilique se utilizeaza la adultii care au suferit un atac de cord sau care prezinta angina instabila (un tip de durere toracica datorata problemelor legate de circulatia sangelui spre inima).

Medicamentul se poate obtine numai pe baza de reteta.

Cum se utilizeaza Brilique?

Doza initiala de Brilique este de doua comprimate administrate concomitent, urmata de o doza regulata de un comprimat administrat de doua ori pe zi. De asemenea, pacientii trebuie sa ia aspirina conform indicatiilor medicului. Este posibil ca medicul sa le spuna sa nu ia aspirina din considerente de sanatate. Pacientii trebuie sa continue tratamentul timp de pana la un an, cu exceptia cazului in care medicul le cere sa inceteze administrarea medicamentului.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pradaxa este un medicament utilizat in prevenirea formarii cheagurilor de sange. Actioneaza prin blocarea unei substante din...
Citeste prospectul medicamentului Plavix si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Vi s-a...
Citeste prospectul medicamentului Clopidogrel Zentiva si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Clopidogrel Zentiva...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare