Cheaguri sange

Lista articolelor despre cheaguri sange pe AflaCum.ro

Articole despre cheaguri sange

Citeste cele mai noi articole despre cheaguri sange publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cheaguri sange, pe AflaCum.ro!

Daca si tie iti place sa consumi rosii vara, alege-le pe cele de gradina, crescute bio pentru ca semintele lor previn imbatranirea prematura si ne scapa de o serie de afectiuni.

Exista cel putin cinci motive ca sa consumi rosii de gradina fara sa le indepartezi semintele. De fapt, semintele de rosii contin substante nutritive benefice pentru sanatate.

Vrei sa stii cum te ajuta rosiile sa iti pastrezi tineretea si energia mai multa vreme? Atunci afla ce rol au semintele din rosii in apararea organismului.

Citeste prospectul medicamentului Plavix si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Vi s-a prescris Plavix pentru ca dvs. Aveti o afectiune denumita ateroscleroza. Aeroscleroza duce la ingustarea arterelor si la un risc crescut de formare a cheagurilor de sange in aceste artere. Aterotromboza se poate manifesta prin atac cerebral sau atac de cord.

Plavix este indicat pentru a preveni formarea cheagurilor de sange in arterele afectate de ateroscleroza si, prin acesta , pentru a reduce riscul de atac cerebral sau atac de cord.

Pradaxa este un medicament utilizat in prevenirea formarii cheagurilor de sange.

Actioneaza prin blocarea unei substante din corp care este implicata in formarea cheagurilor de sange.

Pradaxa 75 mg capsule

Citeste prospectul medicamentului  Clopidogrel Zentiva si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Clopidogrel Zentiva se utilizeaza pentru a preveni problemele cauzate de cheaguri de sange la adulti.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Clopidogrel Zentiva. Documentul explica modul în care Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Clopidogrel Zentiva.

Citeste prospectul medicamentului  Brilique comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Brilique se utilizeaza in asociere cu aspirina pentru prevenirea evenimentelor aterotrombotice (probleme cauzate de cheaguri de sange si "întarirea" arterelor), cum ar fi atacuri de cord sau accidente vasculare cerebrale.

Brilique este un medicament care contine substanta activa ticagrelor. Acesta este disponibil sub forma de comprimate rotunde de culoare galbena (90 mg).

Citeste prospectul medicamentului Angiox si afla in ce afectiuni este indicat si cum se administreaza.

Angiox 250 mg pulbere pentru concentrat pentru solutie injectabila sau perfuzabila

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa utilizati acest medicament.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.