Buccolam

Citeste prospectul medicamentului  Buccolam si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Buccolam se utilizeaza pentru oprirea crizelor convulsive prelungite, acute (bruste) la copii si adolescenti (cu varsta între 3 luni si 18 ani).

Buccolam este un medicament care contine substanta activa midazolam. Este disponibil sub forma de "solutie bucofaringiana" (o solutie care se administreaza într-o parte a gurii, în spatiul dintre gingie si obraz) în seringi preumplute. Fiecare seringa contine 2,5 mg, 5 mg, 7,5 mg sau 10 mg de midazolam.

Pentru ce se utilizeaza Buccolam?

Buccolam se utilizeaza pentru oprirea crizelor convulsive prelungite, acute (bruste) la copii si adolescenti (cu varsta între 3 luni si 18 ani).

Medicamentul se poate obtine numai pe baza de reteta.

Cum se utilizeaza Buccolam?

Buccolam se administreaza într-o parte a gurii copilului. Doza recomandata variaza de la 2,5 mg la 10 mg, în functie de varsta copilului.

Întreaga cantitate din seringa preumpluta corespunzatoare trebuie introdusa lent în spatiul dintre gingie si obraz. Daca este necesar, doza poate fi împartita pentru a fi administrata în ambele parti ale gurii.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Levetiracetam Ratiopharm si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Levetiracetam ratiopharm...
Keppra 250 mg comprimate filmate este un medicament antiepileptic (un medicament utilizat pentru tratamentul crizelor epileptice). Keppra...
Medicamentul Fycompa, comprimate este recomandat adultilor si copiilor în varsta de 12 ani si peste care au...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare