Bydureon

Citeste prospectul medicamentului  Bydureon si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Bydureon se utilizeaza in tratamentul diabetului zaharat de tip 2.

Prezentul document este un rezumat al Raportului european public de evaluare (EPAR) pentru Bydureon. Documentul explica modul în care Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman a evaluat studiile efectuate, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Bydureon.

Ce este Bydureon?

Bydureon este un medicament care contine substanta activa exenatida. Acesta este disponibil sub forma de pulbere si solvent ce se reconstituie într-o suspensie injectabila cu eliberare prelungita care asigura 2 mg de exenatida. Eliberare prelungita înseamna ca substanta activa este eliberata lent în decurs de cateva saptamani dupa injectare.

Pentru ce se utilizeaza Bydureon?

Bydureon se utilizeaza în tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Acesta se utilizeaza în asociere cu alte medicamente antidiabetice la pacienti adulti la care nivelurile de glucoza (zahar) din sange nu sunt controlate adecvat cu dozele maxime tolerate ale celorlalte medicamente. Medicamentul se poate utiliza în asociere cu metformina, un derivat de sulfoniluree, o tiazolidindiona, metformina si un derivat de sulfoniluree sau metformina si o tiazolidindiona.

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Xiliarx si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Xiliarx este un...
Citeste prospectul medicamentului Ultratard HM si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Diabet...
Citeste prospectul medicamentului Tresiba si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Tresiba se utilizeaza...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare