CALCIU + VITAMINA D , comprimate filmate

Citeste prospectul medicamentului  CALCIU + VITAMINA D , comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: La copii: hipocalcemia nou-nascutului, prevenirea rahitismului. Hipocalcemia datorata corticoterapiei, hipoparatiroidiei idiopate sau anticonvulsivantelor. Carenta de calciu in perioda de crestere.

La adult: tratamentul osteoporozei si osteomalaciei (prin carenta sau malabsorbtie). Osteodistrofia, hipocalcemia din afectiunile hepatice, tratamentul demineralizarii osoase dupa o perioada de imobilizare, contracturile musculare tetaniforme acompaniate de hipocalcemie. Carenta de calciu in perioada de sarcina si alaptare.

Forma de prezentare: Comprimate filmate. Flacon cu 30 comprimate filmate.

Compozitie:

Vitamina D

125 UI

Calciu

250 mg

Proprietati: Calciul este esential pentru mentinerea echilibrului electrolitic, intervenind si intr-un numar mare de procese enzimatice (coagularea sangelui, precipitarea cazeinei, activarea tripsinogenului).

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului ViSol calciu si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: O...
Citeste prospectul medicamentului Calcium Sandoz Forte 500si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului AURONAL 2,5 mg, 5 mg, 10 mg si afla pentru ce este indicat si...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare