Calciu

Lista articolelor despre calciu pe AflaCum.ro

Articole despre calciu

Citeste cele mai noi articole despre calciu publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre calciu, pe AflaCum.ro!

Calciul este un mineral important, de care organismul uman are nevoie pentru a se mentine puternic si sanatos, fiind esential pentru intarirea oaselor si pastrarea sanatatii dintilor si controland functiile muschilor si ale nervilor.

Totdata, calciul regleaza echilibrul acid/alcalin ( numit pH) in sange.

Cantitatea de calciu necesara depinde de varsta si de gen, dupa cum urmeaza:

Cojile de ou sunt aruncate de oameni deoarece nu le cunosc beneficiile uimitoare pe care le au asupra sanatatii.

In realitate, cojile de ou constituie un aliment minune pentru dantura si oase, daca stii cum sa le folosesti.

Proprietatile si beneficiilei cojilor de ou:

Citeste prospectul medicamentului ViSol calciu si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: O combinatie de vitamine esentiale, potrivit in mod special pentru copii.

Compozitie si Mod de Prezentare

Citeste prospectul medicamentului GLUCONOLACTAT DE CALCIU SI MAGNEZIU si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Deficiente asociate de calciu si magneziu manifestate prin cresterea excitabilitatii musculare, pareze, tremor, tetanie, convulsii, aritmii cardiace; boli alergice.

Compozitie: Fiole continand solutie apoasa injectabila de gluconolactat de calciu si magneziu 5%.

Citeste prospectul medicamentului  Berroca calciu si magneziu, comprimate efervescente si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Carenta manifesta sau latenta de vitamine ale complexului B si vitamina C, in special in cazul situatiilor cu necesitati crescute - crestere, boli prelungite, anumite forme de tratament cu antibiotice sau agenti chimioterapeutici si ca adjuvant in tratamentul nevritei alcoolice.

Prezentare farmaceutica: Comprimate efervescente (cutie cu 10 buc.).

Citeste prospectul medicamentului  CALCIU + VITAMINA D , comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: La copii: hipocalcemia nou-nascutului, prevenirea rahitismului. Hipocalcemia datorata corticoterapiei, hipoparatiroidiei idiopate sau anticonvulsivantelor. Carenta de calciu in perioda de crestere.

La adult: tratamentul osteoporozei si osteomalaciei (prin carenta sau malabsorbtie). Osteodistrofia, hipocalcemia din afectiunile hepatice, tratamentul demineralizarii osoase dupa o perioada de imobilizare, contracturile musculare tetaniforme acompaniate de hipocalcemie. Carenta de calciu in perioada de sarcina si alaptare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului AURONAL 2,5 mg, 5 mg, 10 mg si afla pentru ce este indicat si...
Indicatii prospect: Tulburari de dinamica sexuala in special erecto-ejaculatorii, primare sau secundare unor tulburari psihice, asociate sau...
Prospect medicament Nalfon, capsule. Fenoprofen calciu este indicat in tratamentul durerilor usoare si moderate. Este, de asemenea,...
Osteocare lichid 200 ml este formula de calciu numarul 1 pentru copii in Marea Britanie. Aceasta formula...
O alimentatie necorespunzatoare in timpul sarcinii poate duce la riscul aparitiei unor complicatii. Iata cateva sfaturi despre...