CALIBRUM ActiVin

Multivitaminele CALIBRUM ActiVin (mai corect polivitaminele si preparate poliminerale) sunt originale ca reactie la nevoile populatiei moderne pentru a suplini dozele optime de vitamine si minerale ale organismului.

Un produs cu multivitamine se caracterizeaza prin doua mari avantaje si anume: comfortul in utilizare (nu este necesar sa se utilizeze un numar de vitamine , totul find continut intr-o capsua), si dozarea optima (o cantitate de vitamine si minerale continut de produs corespunde precis la nevoile D-voastra pentru suplimentarea acestor substante). Compozitia asigura disponibilitatea biologica a acestor constituenti si maxima utilizare a acestora.

Despre vitamine

Vitaminele sunt substante care sunt necesare inevitabil de catre organism, dar in acelasi timp nu pot fi produse de organism. De aceea admnistrarea de vitamine trebuie facuta prin alimente vitaminele afecteaza aproape toate functiile corpului (de la sistemul imunitar pana la corecta functionare a metabolismului) lipsa lor sau prezenta in exces poate produce tulburari de sanatate.

Din pacate, modul modern de viata si modul de hranire nu sunt optime, si nu toate vitaminele si mineralele necesare pot fi obtinute din alimente. Exista riscuri de dezvoltare a unor stari cronice, boli cardiovasculare, tumori maligne, osteoporoza, procese degenerative variate asociate cu imbatranirea la foarte multe persoane.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

One A Day Multivitamine este un supliment alimentar pentru adulti si copii pe baza de vitamine si...
Citeste prospectul medicamentului Ginsavit, capsule gelatinoase si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului ADVANCED FORMULA multivitamine si minerale si afla pentru ce este indicat si cum se...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare