Celsentri

Citeste prospectul medicamentului  Celsentri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

CELSENTRI este un medicament antiviral.

Se utilizeaza impreuna cu alte medicamente antivirale in tratarea pacientilor adulti infectati cu virusul imunodeficientei umane tipul 1 (HIV-1), un virus care cauzeaza sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).

CELSENTRI se administreaza numai pacientilor care au urmat anterior un tratament pentru infectie cu virusul HIV si numai atunci cand virusul HIV-1 cu care sunt infectati are tropism pentru CCR5, fapt determinat printr-o analiza a sangelui. Acest lucru inseamna ca, atunci cand infecteaza o celula, virusul se leaga de o proteina numita CCR5 aflata la suprafata celulei.

Medicamentul se elibereaza numai pe baza de reteta.

Ce este CELSENTRI?

CELSENTRI este un medicament care contine substanta activa maraviroc. Acesta este disponibil sub forma de comprimate ovale, de culoare albastra (150 mg si 300 mg).

Cum se utilizeaza CELSENTRI?

Tratamentul cu CELSENTRI trebuie initiat de un medic cu experienta in abordarea terapeutica a infectiei cu HIV. Anterior tratamentului, medicul trebuie sa se asigure ca sangele pacientului prezinta numai infectie cu virusul tropic CCR5, folosind o mostra sanguina proaspat recoltata si un "test de tropism" cu eficienta dovedita.

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului U. Antiherpetic (herpestop), unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Reyataz si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Reyataz este...
Citeste prospectul medicamentului Baraclude 0,5 mg comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare