Efavirenz Teva

Citeste prospectul medicamentului Efavirenz Teva  si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Efavirenz Teva este un medicament antiviral. Se utilizeaza impreuna cu alte medicamente antivirale pentru a trata adultii si copiii cu varsta de trei ani sau mai mare care sunt infectati cu HIV.

Efavirenz Teva este un medicament care contine substanta activa efavirenz. Este disponibil sub forma de comprimate (600 mg).

Efavirenz Teva este un "medicament generic". Aceasta înseamna ca Efavirenz Teva este similar cu un "medicament de referinta" deja autorizat în Uniunea Europeana (UE), denumit Sustiva. Pentru mai multe informatii despre medicamentele generice, consultati documentul de întrebari si raspunsuri disponibil aici.

Pentru ce se utilizeaza Efavirenz Teva?

Efavirenz Teva este un medicament antiviral. Se utilizeaza împreuna cu alte medicamente antivirale pentru a trata adultii si copiii cu varsta de trei ani sau mai mare care sunt infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV -1), un virus care cauzeaza sindromul imunodeficientei autodobandite (SIDA).

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Atripla este un medicament antiviral. Este folosit pentru a trata adultii infectati cu virusul imunodeficientei umane de...
Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare