CLOSTILBEGYT , comprimate

Citeste prospectul medicamentului CLOSTILBEGYT , comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Pentru inducerea fertilitatii la femeile cu insuficienta ovulatorie; cazuri selectionate de amenoree secundara (mai ales in prezenta unei secretii adecvate de estrogeni).

Citrat de clomifen

1.CE ESTE CLOSTILBEGYT SI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ

Clostilbegyt face parte din grupa stimulantelor sintetice ale ovulatiei (medicamente cu actiune asupra dezvoltarii ovulului si eliberarea sa din ovare).

Pentru femei este indicat pentru stimularea dezvoltarii ovulului în cazul unor afectiuni ale glandei pituitare sau a ovarelor precum si dupa o administrare îndelungata a contraceptivelor orale; cresterea patologica a secretiei de lapte (galactoree).

2.INAINTE SA UTILIZATI CLOSTILBEGYT

Nu utilizati Clostilbegyt daca sunteti alergic (hipersensibil) la citrat de clomifen sau la oricare dintre celelalte componente ale Clostilbegyt, daca prezentati boli hepatice sau functie hepatica afectata, daca prezentati chisturi ovariene, daca aveti tulburari de vedere recente sau preexistente, daca aveti sangerari uterine sau de cauze necunoscute, daca aveti tumori genitale hormonodependente, daca aveti tumori hipofizare, daca sunteti gravida, daca prezentati tulburari ale functiei tiroidei sau suprarenalelor.

Pagina 1/12

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare