CYSTAGON capsule

Cistinoza este o tulburare metabolica denumita "cistinoza nefropatica"; boala este caracterizata printr-o acumulare anormala a unui aminoacid numit cistina in diferite organe din corp, de exemplu in rinichi, ochi, muschi, pancreas si creier.

Acumularea cistinei provoaca leziuni renale si excretia unor cantitati excesive de glucoza, proteine si electroliti. Organe diferite sunt afectate la varste diferite.

CYSTAGON este prescris pentru tratamentul acestei tulburari ereditare rare. CYSTAGON este un medicament care reactioneaza cu cistina pentru a reduce nivelurile acesteia in celule.

2. INAINTE SA UTILIZATI CYSTAGON

Nu utilizati CYSTAGON

– daca dumneavoastra – sau copilul dumneavoastra– sunteti alergic (hipersensibil) la cisteamina bitartrat sau la penicilamina sau la oricare dintre celelalte componente ale CYSTAGON.

– daca sunteti gravida; acest aspect are importanta mai ales in primul trimestru de sarcina.

– daca alatati la san.

Aveti grija deosebita cand utilizati CYSTAGON

– cand boala dumneavoastra sau a copilului dumneavoastra a fost confirmata prin masuratorile cistinei leucocitare, tratamentul cu CYSTAGON trebuie initiat cat mai curand posibil.

Pagina 1/10

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare