Cinryze

Citeste prospectul medicamentului  Cinryze si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Cinryze se utilizeaza pentru tratamentul "episoadele de angioedem (tumefiere)" la adulti si adolescenti cu angioedem ereditar.

Cinryze se prezinta sub forma de pulbere si solvent care se reconstituie într-o solutie injectabila. Acesta contine substanta activa inhibitor de C1 (uman).

Pentru ce se utilizeaza Cinryze?

Cinryze se utilizeaza pentru tratamentul "episoadele de angioedem (tumefiere)" la adulti si adolescenti cu angioedem ereditar. Pacientii cu angioedem ereditar prezinta episoade de tumefiere care se pot produce oriunde în corp, cum ar fi pe fata sau membre sau în jurul intestinului, cauzand disconfort si durere.

Cinryze se utilizeaza, de asemenea, pentru prevenirea episoadelor de angioedem care pot fi declansate de proceduri medicale, stomatologice sau chirurgicale.

Cinryze se utilizeaza totodata pentru preventia de rutina la pacientii care prezinta crize severe si frecvente, pentru care preventia cu medicamente orale nu este adecvata, sau la pacientii ale caror episoade nu sunt tratate în mod adecvat.

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare