Clopidogrel Mylan

Citeste prospectul medicamentului  Clopidogrel Mylan si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Clopidogrel Mylan se utilizeaza la adulti pentru prevenirea evenimentelor aterotrombotice (probleme cauzate de cheaguri de sange si de rigidizarea arterelor).

Clopidogrel Mylan este un medicament care contine substanta activa clopidogrel. Este disponibil sub forma de comprimate rotunde, de culoare roz (75 mg).

Clopidogrel Mylan este un "medicament generic". Aceasta înseamna ca Clopidogrel Mylan este similar cu "medicamentul de referinta" deja autorizat în Uniunea Europeana (UE), denumit Plavix. Pentru mai multe informatii despre medicamentele generice, a se vedea documentul de întrebari si raspunsuri disponibil aici.

Pentru ce se utilizeaza Clopidogrel Mylan?

Clopidogrel Mylan se utilizeaza la adulti pentru prevenirea evenimentelor aterotrombotice (probleme cauzate de cheaguri de sange si de rigidizarea arterelor). Clopidogrel Mylan poate fi administrat urmatoarelor grupe de pacienti:

• pacienti care au avut recent un infarct miocardic (criza de inima). Tratamentul cu Clopidogrel Mylan poate fi început la cateva zile si pana la 35 de zile dupa criza de inima;

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare