Colobreathe, pulberde de Inhalat

Colobreathe este indicat în abordarea terapeutica a infectiilor pulmonare cronice cauzate de bacteria Pseudomonas aeruginosa.

Colobreathe este un medicament care contine substanta activa colistimetat de sodiu. Este disponibil sub forma de capsule ce contin o pulbere de inhalat prin intermediul unui dispozitiv de inhalare.

Pentru ce se utilizeaza Colobreathe? Colobreathe este indicat in abordarea terapeutica a infectiilor pulmonare cronice cauzate de bacteria Pseudomonas aeruginosa, la pacientii cu fibroza chistica (FC), cu varsta de cel putin 6 ani.

Medicamentul se poate obtine numai pe baza de reteta.

Cum se utilizeaza Colobreathe? Continutul capsulelor de Colobreathe este inhalat prin intermediul unui inhalator de pudra denumit Turbospin. Acest continut nu trebuie inhalat utilizand alt dispozitiv.

Doza recomandata este de o capsula de doua ori pe zi, administrata pe cat posibil la interval de 12 ore. Prima doza la începutul tratamentului trebuie administrata sub supraveghere medicala. Tratamentul poate continua atata timp cat medicul considera ca pacientul beneficiaza de acesta.

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare