Copegus 200 mg, comprimate filmate

Citeste prospectul medicamentului  Copegus 200 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Copegus este indicat pentru tratamentul hepatitei cronice de tip C si trebuie utilizat numai ca parte a regimului combinat cu peginterferon alfa-2a sau cu interferon alfa-2a.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Fiecare comprimat filmat contine ribavirina 200 mg. Pentru lista tuturor excipientilor, vezi pct. 6.1.

3. FORMA FARMACEUTICA

Comprimat filmat

Comprimate filmate plate, ovale, de culoare roz deschis, marcate pe una din fete cu "PJB"s.i "200" si pe cealalta fata cu "ROCHE".

4. DATE CLINICE

4.1 Indicatii terapeutice

Copegus este indicat pentru tratamentul hepatitei cronice de tip C . i trebuie utilizat numai ca parte a regimului combinat cu peginterferon alfa-2a sau cu interferon alfa-2a. Copegus nu trebuie utilizat in monoterapie.

Asocierea Copegus cu peginterferon alfa-2a sau interferon alfa-2a este indicata la pacienti adulti, la care testul pentru determinarea valorilor plasmatice ale ARN-VHC este pozitiv, inclusiv la pacientii cu ciroza compensata (vezi pct. 4.4). Asocierea cu peginterferon alfa-2a este, de asemeni indicata la pacientii infectati concomitent cu HIV, clinic stabili, inclusiv pacientii cu ciroza compensata (vezi pct. 4.3). Regimurile combinate sunt indicate la pacientii care nu au fost tratati anterior, precum si la pacientii care au raspuns anterior la tratamentul cu interferon alfa . si care, ulterior, au avut recaderi dupa ce tratamentul a fost intrerupt.

Pagina 1/24

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Trofopar si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Hepatita virotica...
Citeste prospectul medicamentului Silimarina si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Hepatita acuta...
Citeste prospectul medicamentului Sebivo si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Sebivo este un...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare