Hepatita

Lista articolelor despre hepatita pe AflaCum.ro

Articole despre hepatita

Citeste cele mai noi articole despre hepatita publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre hepatita, pe AflaCum.ro!

Armurariul sustine sanatatea ficatului si vezicii biliare, este uport pentru buna functionare a ficatului si pentru eliminarea substantelor toxice din organism.

Ingrediente: fructe de armurariu (Silybi marini fructus).

Efect: hepatoprotector si hepatoregenerator, antihepatotoxic, tonic-amar, coleretic-colagog (stimuleaza secretia si eliminarea bilei), decongestiv, antiinflamator, antioxidant.

Ceaiul Hepatocol sustine buna functionare a ficatului si vezicii biliare. Mai jos aveti efectele complete ale ceaiului hepatic si modul de administrare.

Efect: prin compozitia sa complexa acest ceai are efecte benefice la nivelul ficatului datorita actiunilor protectoare, regeneratoare, decongestive, hepatice si antitoxice ale principiilor active din armurariu, rostopasca si sunatoare.

Actiunea coleretic-colagoga, antispastica, antiinflamatoare, data de majoritatea plantelor din compozitia ceaiului favorizeaza buna functionare a vezicii biliare si previne formarea calculilor. Principiile active din rostopasca si galbenele normalizeaza valorile bilirubinei si colesterolului.

Citeste prospectul medicamentului Trofopar si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Hepatita virotica acuta, hepatita cronica, ciroza hepatica.

Prezentare farmaceutica: Flacoane cu pulbere liofilizata continand factori hepatoprotectori 56 mg corespunzator la 40 microM acid glutamic (cutie cu 5 buc.).

Citeste prospectul medicamentului Silimarina si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Hepatita acuta si cronica, hepatita etilica, convalescenta si sechele de hepatita virotica, ciroza hepatica compensata, insuficienta hepatica.

Prezentare farmaceutica: Comprimate continand silimarina 70 mg (flac. cu 80 buc.).

Citeste prospectul medicamentului Sebivo si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Sebivo este un medicament care contine substanta activa telbivudina.

Este disponibil sub forma de comprimate ovale, de culoare galbena (600 mg), si sub forma de solutie orala (20 mg/ml).

Citeste prospectul medicamentului Plavobil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Hepatita cronica in diverse faze de evolutie, colecistita cro-nica, diskinezie biliara hipotona, constipatie cronica, sindrom post-colecistectomie si profilactic, pentru prevenirea formarii calculilor biliari, la persoanele cu disfunctii biliare.

Forma de prezentare: Produs natural realizat din extracte vegetale standardizate, cu continut ridicat de silimarina, oximetilantrachinone, alcaloizi si principii amare, in amestec cu uleiuri esentiale, conditionat sub forma de comprimate. Flacon cu 30 comprimate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Hepsera este un medicament care contine substanta activa adefovir dipivoxil. Este disponibil sub forma de comprimate albe,...
Citeste prospectul medicamentului Hepatobil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Diskinezie biliara...
Citeste prospectul medicamentului Copegus 200 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului Aspatofort, fiole si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Hepatita...
PegIntron se utilizeaza pentru tratarea pacientilor adulti cu hepatita cronica (de lunga durata) de tip C (boala...
Indicatii: Fiobilin este un medicament indicat in caz de colecistita cronica, angiocolita, constipatie cronica (hepatogena), migrene si...