Dermofarm, solutie antimicotica si antiseptica

Citeste prospectul medicamentului Dermofarm, solutie antimicotica si antiseptica  si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: In micoze, infectii bacteriene ale pielii cu diverse localizari (interdigital, plantar, palmar, periunghial), in dezinfectia instrumentarului medical si de manichiura-pedichiura (exceptand cel de aluminiu), dezinfectia ciorapilor si incaltamintei.

Produs ecologic.

Forma de prezentare: Solutie hidro-alcoolica ce contine benzoat de sodiu 1,5%, acid benzoic 0,3%, fenosept 0,06%, propilenglicol, alcool etilic, apa distilata. Flacon din polietilena (200 ml e) prevazut cu pompita mecanica pulverizatoare si capac de protectie.

Actiune terapeutica: Antifungica (impotriva ciupercilor - Candida, dermatofiti si mucegaiuri), antibacteriana usoara (impotriva bacteriilor grampozitive si gramnegative).

Mod de intrebuintare: Se aplica prin pulverizare de 2-3 ori pe zi. Tratamentul se continua 2 saptamani dupa disparitia leziunilor si a disconfortului local.

Contraindicatii: Nu se recomanda persoanelor alergice la unul din ingrediente.

Precautii: A se feri zona ochilor si mucoaselor A nu se lasa la indemana copiilor

Valabilitate: 24 luni.

Producator: Farmec

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Zalain, crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Tratamentul...
Citeste prospectul medicamentului Travogen si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Micoze superficiale...
Citeste prospectul medicamentului Dermozol gelsi afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Dermozol gel este...