Micoze

Lista articolelor despre micoze pe AflaCum.ro

Articole despre micoze

Citeste cele mai noi articole despre micoze publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre micoze, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Zalain, crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul local al micozelor cutanate superficiale, cum sunt dermatofitozele, Tinea pedis (piciorul de atlet), Tinea cruris (eczema Hebra),

Tinea corporis (herpesul circinat), Tinea barbae (micoza barbii) si Tinea manus, candidiazele (moniliaza) si Pityriasis versicolor (Pityrosporum orbiculare, initial Malassezia furfur).

Citeste prospectul medicamentului Travogen si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Micoze superficiale ale pielii acoperite sau neacoperite cu par, produse de dermatofite, levuri, ciuperci asemanatoare levurilor si ciuperci de mucegai, in afara de aceasta este indicat in eritrasma.

Actiune terapeutica: Produs dermatologic pentru aplicare externa.

Citeste prospectul medicamentului Dermofarm, solutie antimicotica si antiseptica  si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: In micoze, infectii bacteriene ale pielii cu diverse localizari (interdigital, plantar, palmar, periunghial), in dezinfectia instrumentarului medical si de manichiura-pedichiura (exceptand cel de aluminiu), dezinfectia ciorapilor si incaltamintei.

Produs ecologic.

Citeste prospectul medicamentului  Dermozol gelsi afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Dermozol gel este un gent antifungic cu spectru larg.

Compozitie:

Citeste prospectul medicamentului  Clorhexin c, solutie si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Dezinfectia generala si cicatrizarea pielii in piodermite, acnee, micoze, panaritii, leziuni superficiale, profilaxia infectiilor cutanate la diabetici.

Aseptizarea campului operator sau a zonei cutanate inaintea injectarii sau perfuzarii unui medicament. Dezinfectia mainilor personalului medical inainte sau dupa executarea unor interventii. Dezinfectia bucala sau a protezelor dentare, prin dilutie cu apa 10 la 100 sau tamponari cu solutie nediluata a gingiilor inflamate.

Citeste prospectul medicamentului  Clotrimazol si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

INDICATII TERAPEUTICE: Clotrimazolul este un derviat de imidazol antifungic cu spectru larg. Are urmatoarele indicatii:

• micoze cutanate, produse de Candida albicans;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.