Dexdor

Citeste prospectul medicamentului Dexdor si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Dexdor se utilizeaza pentru sedarea (calmarea sau inducerea somnolentei) pacientilor adulti in sectii de terapie intensiva din cadrul spitalelor.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Dexdor. Documentul explica modul în care Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Dexdor.

Ce este Dexdor?

Dexdor este un medicament care contine substanta activa dexmedetomidina. Acesta este disponibil sub forma de concentrat din care se prepara o solutie perfuzabila (picurare în vena).

Pentru ce se utilizeaza Dexdor?

Dexdor se utilizeaza pentru sedarea (calmarea sau inducerea somnolentei) pacientilor adulti în sectii de terapie intensiva din cadrul spitalelor. Dexdor se utilizeaza pentru a produce un nivel relativ usor de sedare, în care pacientul poate raspunde în continuare la stimularea verbala (corespunzator unui scor între 0 si -3 pe Scala Richmond de agitatie si sedare).

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare