Donesyn 10 mg, comprimate filmate

Citeste prospectul medicamentului  Donesyn 10 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Clorhidratul de donepezil este indicat pentru tratamentul simptomatic al dementei Alzheimer usoare sau moderate.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Fiecare comprimat filmat contine clorhidrat de donepezil monohidrat 10,44 mg, echivalent cu clorhidrat de donepezil 10 mg, echivalent cu donepezil 9,12 mg.

Excipient: Fiecare comprimat contine lactoza 182 mg. Pentru lista tuturor excipientilor, vezi pct. 6.1.

3. FORMA FARMACEUTICA

Comprimate filmate rotunde, de culoare galbena, biconvexe, inscriptionate pe o fata cu "D9EI" si pe cealalta fata cu "10".

4. DATE CLINICE

4.1 Indicatii terapeutice

Clorhidratul de donepezil este indicat pentru tratamentul simptomatic al dementei Alzheimer usoare sau moderate.

4.2. Doze si mod de administrare

Adulti/varstnici

Tratamentul se initiaza cu 5 mg pe zi (in doza unica pe zi). Comprimatele de clorhidrat de donepezil trebuie administrate oral, seara, inainte de culcare. Doza de 5 mg pe zi trebuie administrata minim o luna pentru a permite evaluarea primelor raspunsuri clinice si pentru a permite atingerea concentratiilor stabile de clorhidrat de donepezil. Dupa evaluarea clinica a rezultatelor in prima luna de tratament cu 5 mg pe zi, doza de clorhidrat de donepezil poate fi crescuta la 10 mg pe zi (in doza unica pe zi). Doza maxima zilnica recomandata este de 10 mg. Doze mai mari de 10 mg pe zi nu au fost evaluate in studii clinice.

Pagina 1/18

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare