Doxorubicin, flacoane injectabile

Citeste prospectul medicamentului  Doxorubicin, flacoane injectabile si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Doxorubicin este eficient terapeutic in regresia diverselor maladii neoplazice: leucemie limfoblastica, leucemie mieloblastica acuta, tumoare Wilms, neuroblastom, osteosarcoame si sarcoame ale tesuturilor moi, carcinom de san, ovarian, pulmonar, carcinomul vezicii biliare, carcinom tiroidian, limfoame Hodgkin si non- Hodgkin. Administrat pe cale intravezicala, Doxorubicin este eficient in tumorile vezicale superficiale, atat ca tratament adjuvant dupa rezectia transuretrala, cat si ca tratament propriu-zis.

Contraindicatii:

Clorhidratul de doxorubicin este contraindicat la pacientii cu mielosupresie severa, cauzata de tratamentul anterior sau de alti agenti antitumorali sau de radioterapie. Tratamentul cu clorhidrat de doxorubicin este contraindicat la pacientii tratati anterior cu doze cumulative de clorhidrat de doxorubicin si/sau daunorubicin. Tratamentul local prin administrare intravezicala este contraindicat la pacientii cu tumori vezicale complicate cu obstruarea uretrala, care impiedica utilizarea cateterului uretral sau in cazul tumorilor vezicale complicate cu infectii ale traectului urinar, rezistente la tratamentul uzual.

Pagina 1/8

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare