Droperidol, solutie injectabila , fiole

Citeste prospectul medicamentului  Droperidol, solutie injectabila , fiole si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Se recomanda: in combinatie cu Fentanyl injectabil, in tratamentul neuroleptanalgezic la pacientii varstnici, cu circulatie labila, cu stare generala alterata; in tratamentul agitatiei psihice post-operatorii; in caz de intoxicatii de diverse origini, in socuri si in tratamentul complex al arsurilor, chiar in prezenta insuficientei cardiace, hepatice sau renale; in pregatirea pentru anestezie de diferite tipuri, examinari instrumentale, endoscopie.

Compozitie: Fiecare fiola (10 ml) contine 25 mg de 1- I1- i4 (p-fluorofenil)-4-oxobutils -1,2,3,6-tetrahidro-4-piridilS benzimidazolin-2-ona.

Contraindicatii: Parkinsonism.

Mod de administrare: Adulti : Pregatirea pentru chirurgie : 2,5-5 mg (1-2 ml) i.m., cu 15-45 minute inainte de interventia chirurgicala. Anestezie chirurgicala: 15-20 mg (6-8 ml) i.v.. Mentinerea anesteziei in cazul interventiilor chirurgicale de lunga durata: se vor administra, repetat, doze de 2,5-5 mg (1-2 ml). Perioada postoperatorie: 2,5-5 mg (1-2 ml) i.m.. La nevoie, doza poate fi repetata. Copii: Pregatirea pentru chirurgie : 0,1 mg/kg corp, i.m., inaintea interventiei chirurgicale. Anestezie chirurgicala: 0,2-0,4 mg/kg corp, i.v. sau 0,3-0,6 mg/kg corp, i.m.. Dozele vor fi modificate in functie de starea pacientului. Tratament combinat: poate fi utilizat in combinatie cu Fentanyl, daca exista o echipa anesteziologica bine antrenata si un echipament adecvat.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare