EPREX 1000

Citeste prospectul medicamentului Eprex 1000 si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul anemiei asociate cu insuficienta renala cronica la pacienti adulti cu hemodializa, dializa peritoneala si cu predializa si la pacienti pediatrici cu hemodializa. Tratamentul anemiei la pacienti cu cancer cu tumori maligne nonmieloide (cu sau fara chimioterapie) si prevenirea anemiei la pacienti cu cancer cu tumori maligne nonmieloide care sunt supusi unui tratament cu un agent chimioterapeutic.

Tratamentul anemiei la pacienti infectati cu HIV, tratati cu zidovudine, care prezinta niveluri ale eritropoietinei endogene £ 500 mU/ml. Pentru facilitarea recoltarii de sange autolog in cadrul unui program de pre-depozitare si scaderea riscului de a primi transfuzii de sange alogenic la pacienti cu nivel al hematocritului de 33-39%, care sunt programati pentru o operatie chirurgicala electiva majora si care probabil vor necesita mai mult sange decat cel care poate fi obtinut prin tehnici de recoltare a sangelui autolog in absenta epoietinei alfa. Eprex este indicat la pacienti adulti cu anemie moderata (hemoglobina > 10 pana la £ 13 g/dl) programati pentru chirurgie electiva cu o pierdere moderata asteptata de sange (2-4 unitati sau 900-1800 ml) pentru a reduce expunerea la transfuzii de sange alogenic si a facilita recuperarea eritropoietica.

Pagina 1/14

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare