Enyglid

Citeste prospectul medicamentului Enyglid si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Enyglid este un medicament care contine substanta activa repaglinida. Este disponibil sub forma de comprimate rotunde (albe: 0,5 mg; galbene: 1 mg; roz: 2 mg).

Enyglid este un "medicament generic". Aceasta inseamna ca Enyglid este similar cu un "medicament de referinta" deja autorizat in Uniunea Europeana (UE), numit NovoNorm.

Pentru ce se utilizeaza Enyglid?

Enyglid se utilizeaza pentru pacientii cu diabet zaharat de tip 2 (non-insulino dependent). Se utilizeaza in asociere cu regimul alimentar si exercitiul fizic, pentru a reduce nivelul glicemiei la acei pacienti la care hiperglicemia (nivelul crescut al glicemiei) nu poate fi controlata numai prin regim alimentar, scaderea greutatii corporale si exercitii fizice. Enyglid poate fi asociat cu metformin (alt medicament antidiabetic) la pacientii cu diabet zaharat de tip 2 la care nivelul glicemiei nu este mentinut in limite satisfacatoare numai cu metformin.

Medicamentul se poate elibera numai pe baza de reteta.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare