Eritromicina lactobionat, flacoane injectabile

Citeste prospectul medicamentului Eritromicina lactobionat, flacoane injectabile si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Aceleasi ca la Propionil eritromicina; este indicata pentru tratamentul infectiilor cu germeni sensibili la eritromicina, la copii.

Compozitie

Flacoane continand eritromicina lactobionat in cantitate echivalenta cu 300 mg eritromicina baza, sub forma de pulbere pentru prepararea de solutie injectabila.

Actiune terapeutica

Forma injectabila de eritromicina, realizeaza concentratii plasmatice mari;are aceleasi indicatii ca la Propionil eritromicina (vezi), fiind de ales in infectiile grave - de exemplu pneumonie cu Mycoplasma saupneumococ, meningita pneumococica, endocardita subacuta cu streptococ viridans sau enterococ; se foloseste si cand administrarea orala a eritromicinei nu este posibila.

Mod de administrare

Intravenos, in injectii lente

- la adulti :300-900 mg la fiecare 6 ore;

- la copii :30-50 mg/kilocorp si zi (fractionat).

Contraindicatii

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Propionat de eritromicina, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului ERYFLUID, solutie externa si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Eritro 200 si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Este...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare