Eritromicina

Lista articolelor despre eritromicina pe AflaCum.ro

Articole despre eritromicina

Citeste cele mai noi articole despre eritromicina publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre eritromicina, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Propionat de eritromicina, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Bronsita, enterite severe cu Campylobacter, difterie, boala veteranilor si alte infectii cu Legionalla, conjunctivita neonatala, pertusis, pneumonii (cu mycoplasme si alte forme atipice, ca si streptococice), sinuzita si, in asociere cu neomicina, in profilaxia infectiilor inaintea interventiilor chirurgicale pe intestin.

Ca alternativa a penicilinei la pacientii alergici la aceasta in antrax, profilaxia endocarditei, leptospiroza, otita medie (de obicei asociata cu o sulfamida), faringita, prevenirea febrei reumatice, precum si in infectiile cu stafilococi si streptococi. Ca alternativa a tetraciclinei in infectiile cu chlamydii, boala inflamatorie a pelvisului si tularemie. Se mai poate folosi in acneea severa.

Citeste prospectul medicamentului Eritro 200 si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Este recomandata în infectii cu germeni sensibili la eritromicina si rezistenti la penicilina si alte antibiotice uzuale. Este antibioticul de electie în pneumonia cu Mycoplasma pneumoniae; în difterie (sterilizarea bolnavilor si a purtatorilor de bacil difteric).

Este antibiotic de rezerva in infectii cu Chlamydia trachomatis, germeni rezistenti la penicilina (streptococ grupa A, pneumococ). Este indicat la bolnavi alergici la penicilina, suferind de infectii streptococice (faringita, scarlatina, otita medie). Se utilizeaza in infectii urinare cu bacili gramnegativi, la cazurile care nu pot fi tratate cu alte antibiotice mai active, dar mai toxice.

Citeste prospectul medicamentului Eritromicina lactobionat, flacoane injectabile si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Aceleasi ca la Propionil eritromicina; este indicata pentru tratamentul infectiilor cu germeni sensibili la eritromicina, la copii.

Compozitie

Citeste prospectul medicamentului ERYFLUID, solutie externa si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul acneei (in particular al formelor inflamatorii, papulo-pustuloase).

Contraindicatii:

Indicatii: Spectrul antimicrobian este asemanator celui al penicilinei G, cuprinzand si stafilococul secretor de penicilinaza.

Reprezinta antibioticul de electie in infectiile cu Mycoplasma sp. sau Legionella si alternativa de prima linie in toate indicatiile penicilinei G, la bolnavii sensibilizati. Este antibioticul de preferat in infectii ale cailor respiratorii superioare si mijlocii.

Compozitie: Estolat de eritromicina echivalent la 250 mg eritromicina, excipienti q.s. pentru un comprimat.