Eucreas

Citeste prospectul medicamentului Eucreas si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Eucreas se utilizeaza pentru tratarea diabetului de tip 2 (cunoscut si sub denumirea de diabet non-insulino-dependent).

Acesta se utilizeaza la pacientii a caror boala nu este controlata in mod satisfacator prin administrarea dozei maxime tolerate de metformina in monoterapie sau carora li se administreaza deja o combinatie de vildagliptin si metformina sub forma de comprimate separate.

Medicamentul se poate elibera numai pe baza de reteta.

Ce este Eucreas?

Eucreas este un medicament care contine substantele active vildagliptin si clorhidrat de metformina. Este disponibil sub forma de comprimate ovale (galben inchis:50 mg/850 mg; galben deschis: 50 mg/1 000 mg).

Cum se utilizeaza Eucreas?

Doza recomandata de Eucreas este de un comprimat de doua ori pe zi, cu un comprimat luat dimineata si unul seara. Alegerea concentratiei comprimatului pentru inceperea tratamentului depinde de doza de metformina care i se administreaza deja pacientului, insa doza recomandata este 50 mg vildagliptin si 1000 mg metformina de doua ori pe zi. Pacientilor carora li se administreaza deja vildagliptin si metformina trebuie sa treaca la Eucreas care contine aceleasi cantitati din fiecare substanta activa. Nu se recomanda doze de vildagliptin care depasesc 100 mg. Administrarea Eucreas in timpul mesei sau imediat dupa masa poate atenua problemele la nivelul stomacului provocate de metformina.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Xiliarx si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Xiliarx este un...
Citeste prospectul medicamentului Ultratard HM si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Diabet...
Citeste prospectul medicamentului Tresiba si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Tresiba se utilizeaza...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare