Euthyrox , comprimate

Citeste prospectul medicamentului Euthyrox, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii

Gusa eutiroidiana; profilaxia recidivelor dupa tiroidectomie; hipotiroidie; terapie simultana in caz de tratament al hipertiroidiei cu antitiroidiene de sinteza, dupa obtinerea eutiroidiei metabolice; adenocarcinomul tiroidian (dupa tiroidectomie) - cu exceptia preparatului Euthyrox 25.

Contraindicatii

- Hipertiroidie (exceptand cazul medicatiei de asociere a levotiroxinei cu antitiroidiene de sinteza in tratamentul hipertiroidiei).

- Sarcina: utilizarea hormonilor tiroidieni in asociere cu antitiroidiene de sinteza in tratamentul hipertiroidiei este contraindicata in sarcina.

- Este importanta evitarea hipertiroidiei indusa prin tratament la bolnavii cu insuficienta coronariana, insuficienta cardiaca si tahiaritmii.

Reactii adverse

In caz de supradozaj (in special in cazurile in care doza a fost crescuta prea repede): apar simptome de hipertiroidie (de ex. flapping tremor, tahicardie, hiperhidroza, diaree, scadere ponderala, senzatie subiectiva de neliniste).

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare