Fludara oral 10 mg, comprimate filmate

Indicatii: Tratamentul leucemiei limfocitare cronice cu celule B (LLC) la pacientii cu rezerva medulara suficienta.

Compozitie: Fiecare comprimat filmat contine fosfat de fludarabina 10 mg. Excipient: lactoza monohidrat 74,75 mg Pentru lista tuturor excipientilor, vezi pct. 6.1.

Indicatii terapeutice: Tratamentul leucemiei limfocitare cronice cu celule B (LLC) la pacientii cu rezerva medulara suficienta.

Tratamentul de prima linie cu Fludara oral trebuie initiat numai la pacientii cu boala avansata, stadiile Rai III/IV (stadiul Binet C) sau stadiile Rai I/II (stadiul Binet A/B), si care prezinta simptome ale bolii sau dovezi ale progresiei bolii.

Doze si mod de administrare: Fludara oral se prescrie de catre un medic specialist cu experienta in utilizarea terapiei antineoplazice. Fludara oral poate fi administrat in conditii de repaus alimentar sau impreuna cu alimentele. Comprimatele filmate trebuie inghitite intregi, cu apa; nu trebuie mestecate si nici sfaramate.

Adulti: Doza recomandata este de 40 mg fosfat de fludarabina/m2, administrata zilnic timp de 5 zile consecutiv, la fiecare 28 zile, pe cale orala. Aceasta doza corespunde la de 1,6 ori doza recomandata i.v. de fosfat de fludarabina (25 mg/m2 si zi). Durata tratamentului depinde de succesul acestuia si de tolerabilitatea la medicament.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Arzerra se utilizeaza în tratamentul leucemiei limfocitare cronice. Arzerra este un concentrat care se reconstituie intr-o solutie...
Citeste prospectul medicamentului Zantac, preparate orale si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Indicatii: Tratamentul de scurta durata al insomniei. Rohypnolul se recomanda numai atunci cand tulburarile sunt grave (indeosebi...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare