Leucemie

Lista articolelor despre leucemie pe AflaCum.ro

Articole despre leucemie

Citeste cele mai noi articole despre leucemie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre leucemie, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Trisenox 1 mg/ml, concentrat pentru solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii:

TRISENOX este utilizat la pacientii cu leucemie acuta promielocitara (LAP) care nu a raspuns la tratamentul cu alte medicamente.

Citeste prospectul medicamentului Trisxilem si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Metotrexatul este folosit atat singur cat si în diverse combinatii, în leucemia limfatica acuta la copii. Este de asemenea eficient în coriocarcinom sau alte tumori de origine trofoblastica si este folosit frecvent în asociatie cu alte citostatice în diverse tipuri de malignitati, cum ar fi limfosarcomul, limfomul Burkitt,

Mycosis fungoides, sarcomul osteogenic, tumori ale vezicii biliare, ale creierului, sanului, cervixului uterin, cap si gat, ovar si testicul. Metotrexatul este util si in formele severe de psoriazis si, pentru efectul imunosupresor, a fost folosit si in multe afectiuni non oncologice.

Citeste prospectul medicamentului Tioguanina si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Leucemie mielocitara acuta (de prima alegere ca tratament de intretinere); cazuri selectionate de leucemie limfocitara acuta si leucemie mielocitara cronica.

Prezentare farmaceutica: Comprimate continand tioguanina 40 mg (flacon cu 25 buc.).

Citeste prospectul medicamentului Sindroxocin, liofilizant pt. solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Leucemie limfoblastica, leucemie mieloblastica acuta, tumora Wilms, neuroblastom, osteosarcoame si sarcoame ale tesuturilor m, carcinom de san, pulmonar, carcinomul vezicii biliare, carcinom tirdian, limfoame Hodgkin si non-Hodgkin, carcinomul bronsic cu celule mici si carcinomul gastric.

Administrarea intravezical este eficienta in tumorile vezicale superficiale. Este eficienta in cancerul ovarian in stadiu avansat, cancer de san metastatic, sarcomul Kaposi corelat cu SIDA. Putin eficace in: melanomul malign, cancerul renal, cancerul intestinului gros, tumorile cerebrale si metastazele de la nivelul SNC.

Mercaptopurine Nova Laboratories se utilizeaza pentru tratamentul copiilor, adolescenilor si adulilor care au leucemie limfoblastica acuta.

Mercaptopurine Nova Laboratories

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Mercaptopurine Nova Laboratories. Documentul explica modul în care Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Mercaptopurine Nova Laboratories.

Citeste prospectul medicamentului Metotrexat, pulbere liofilizata pentru solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Metotrexat prezinta o specificitate deosebit de ridicata fata de corioepiteliom, in care asigura un procent ridicat de vindecari, chiar in stadii avansate. Mai este indicat in limfosarcoame (in special la copii), in unele tumori inoperabile ale capului si gatului, de asemenea, in mycosis fungoides.

Poate fi folosit ca paleativ in leucemia acuta si subacuta, cu efecte dintre cele mai favorabile in leucemia limfoblastica acuta, in particular in meningitele leucemice, in special la copii (administrat intratecal).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Intron A si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Intron...
Citeste prospectul medicamentului Leukeran, tablete si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Leukeran...
Citeste prospectul medicamentului Dacogen si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Dacogen este utilizat...
Citeste prospectul medicamentului Depocyte, suspensie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Endoxan si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Leucemie, în...
Citeste prospectul medicamentului Fludara si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Leucemie limfocitara...