Grippostad C, capsule

Grippostad C Capsule este un medicament care se foloseste in tratamentul simptomatic al gripei si corizei.

Contraindicatii

Hipersensibilitate la oricare dintre componentii produsului, insuficienta renala severa, insuficienta hepatica, deficit congenital de glucozo-6-fosfat dehidrogenaza, glaucom cu unghi inchis, hipertrofie benigna de prostata cu reziduu urinar. Precautii Grippostad C trebuie administrat cu prudenta la pacientii cu sindrom Gilbert, aritmii, gastrita sau antecedente de gastrita, leziuni cerebrale, epilepsie, hipertensiune intracraniana, abdomen acut chirurgical, angina pectorala, hipotiroidism, stricturi uretrale si afectiuni hepatice.

Efecte Adverse

 Ocazional, dupa utilizarea indelungata a unor doze mari se poate produce afectarea hepatica sau renala, in timp ce supradozajul poate produce afectare hepatica severa. Foarte rar s-au raportat dicrazii sanguine datorate paracetamolului. Administrarea Grippostad C a fost asociata, in cazuri izolate, cu oboseala, senzatie de uscaciune a gurii, glaucom acut cu unghi inchis, reactii de hipersensibilitate si tulburari de mictiune.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wick vaporub, unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wick...
Ovitrelle este o solutie injectabila. Acest medicamnet se administreaza pentru a elibera ovule (ovulatia), dupa alte medicamente...
Imuran este un medicament folosit ca antimetabolit imunosupresiv fie singur, fie, mai frecvent, in asociere cu alti...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare