Insulin Human Winthrop

Insulin Human Winthrop este administrata pacientilor cu diabet, care au nevoie de tratament cu insulina.

Ce este Insulin Human Winthrop? Insulin Human Winthrop reprezinta o gama de solutii de insulina si suspensii pentru injectare. Este distribuita sub forma de flacoane, cartuse sau stilouri injectoare (pen) preumplute de unica folosinta (OptiSet si SoloStar).

Insulin Human Winthrop contine substanta activa insulina umana. Gama Insulin Human Winthrop include solutii de insulina cu actiune rapida (Insulin Human Winthrop Rapid si Insulin Human Winthrop Infusat), care contin insulina solubila, o suspensie de insulina cu actiune intermediara (Insulin Human Winthrop Basal), care contine insulina izofan si combinatii ale celor cu actiune rapida si intermediara in proportii variate (Insulin Human Winthrop Comb).

Acest medicament este echivalentul lui Insuman, care este deja autorizat în Uniunea Europeana (UE). Societatea care produce Insuman a consimtit ca datele sale stiintifice sa poata fi utilizate pentru Insulin Human Winthrop.

Pentru ce se utilizeaza Insulin Human Winthrop? Insulin Human Winthrop este administrata pacientilor cu diabet, care au nevoie de tratament cu insulina.

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Ultratard HM si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Diabet...
Citeste prospectul medicamentului Tresiba si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Tresiba se utilizeaza...
Citeste prospectul medicamentului Levemir 100 U/ml solutie injectabila in cartus si afla pentru ce este indicat si...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare