Isolipan

Citeste prospectul medicamentului Isolipan si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Asociat cu regim in diferite tipuri de obezitate (simpla, complicata, refractara la alte tratamente, cu tulburari de comportament alimentar).

Prezentare farmaceutica: Capsule ce contin 15 mg clorhidrat de dexfenfluramin si excipienti: 0,3 mg siliciu coloidal, 1,5 mg stearat de magneziu, 3 mg talc, 26,2 mg celuloza microcristalina, 32 mg amidon de porumb si 72 g lactoza (cutie cu 60 buc.).

Actiune terapeutica: Insolipan actioneaza asupra sistemului de reglare fiziologica a greutatii corporale, diminuand si mentinand stabila greutatea individuala. Produsul permite reducerea consumului de glucide, mentinand ca hrana esentiala proteinele. Scaderea greutatii se face in mod lent si progresiv, efecul aparand dupa 2 saptamani de tratament. Produsul se diferentiaza radical de anorexigenele amfetaminice, nu are nici un efect psiho-stimulant si poate fi luat si in timpul mesei de seara.

Mod de administrare: Doua capsule pe zi : una dimineata si una seara, in timpul meselor. Tratamentul este insotit de un regim hipocaloric.

Reactii adverse: Mai rar: somnolenta, cefalee, astenie, depresie, insomnie, nervozitate, polakiurie. Mai frecvent: senzatie de uscaciune a gurii, greata, constipatie, diaree, care dispar dupa intreruperea tratamentului.

Contraindicatii: Glaucom.

Producator: Lab. Ardix

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Tiroton, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Deficit...
Citeste prospectul medicamentului Regenon retard 60 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Normoponderol si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Obezitate, constipatie...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare