Normoponderol

Citeste prospectul medicamentului Normoponderol si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Obezitate, constipatie cronica.

Forma de prezentare: Produs natural obtinut dintr-un amestec de plante medicinale si un ulei esential, conditionat sub forma de comprimate. Flacon cu 40 comprimate.

Compozitie: Rhamnus frangula, Capsella bursa-pastoris, Taraxacum officinalis, Betula verrucosa, Cichorium intybus, Aetheroleum Foeniculi.

Actiune terapeutica: Produsul contine principii active vegetale cu activitate complexa asupra organismului uman, care stimuleaza toate functiile excretorii, favorizand prin aceasta o activitate intensa de evacuare din organismul uman a deseurilor si toxinelor. Produsul este un depurativ, datorita actiunilor: laxativa, diuretica, coleretic-colagoga, diaforetica si carminativa. Produsul este un bun adjuvant in tratamentul obezitatii, asociat regimului igieno-dietetic adecvat.

Mod de administrare: Intern: In obezitate, pentru persoanele cu greutate sub 70 kg-3 comprimate; pentru persoanele cu greutate peste 70 kg-4 comprimate, in doza unica, seara dupa orele 19, timp de 14 zile. In timpul curei se va respecta cat mai strict un regim igieno-dietetic, hipocaloric. Se vor consuma trei mese pe zi, evitandu-se consumul de alimente intre mese. Cura cu Normoponderol va fi repetata dupa o pauza de 30 zile, perioada in care se va respecta in continuare regimul igieno-dietetic. Se pot face 3-4 serii de tratament pe an. In caz de constipatie cronica, se vor administra 3-4 comprimate seara, la culcare, in doza unica, timp de 7 zile, dupa care inca 7 zile cate 3 comprimate.

Reactii adverse: In caz de constipatie cronica, o administrare prelungita, fara pauze, determina scaderea activitatii terapeutice prin aparitia reactiei de obisnuinta, insotita de reactii nedorite, cum sunt: congestie pelvina, meteorism, dureri abdominale.

Contraindicatii: Sarcina, lauze care alapteaza, persoane cu varsta inaintata.

Producator: Plantavorel

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Tiroton, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Deficit...
Citeste prospectul medicamentului Regenon retard 60 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Isolipan si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Asociat cu...