Kidrolase, pulbere liofilizata

Citeste prospectul medicamentului Kidrolase, pulbere liofilizata si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Leucemii acute mieloblastice si leucemii acute limfoblastice; meningite leucemice; limfoame non-Hodgkiniene.

Prezentare: Preparat injectabil continand: 1 flacon contine pulbere liofilizata pentru uz parenteral corespunzand la 10000 UI de L-asparaginaza si 48,6 mg glicina. Se administreaza numai in mediu spitalicesc.

Contraindicatii: Insuficienta hepatica, pancreatita. Hipersensibilitate la asparaginaza. Sarcina, alaptare.

Efecte secundare: Ca orice preparat activ, acest medicament poate determina la unele persoane efecte mai mult sau mai putin suparatoare: tulburari digestive; fenomene alergice, edem Quincke; reactii febrile; rash, prurit cutanat; amenoree, azoospermie; modificari ale probelor biochimice hepatice si pancreatice. Cereti sfatul medicului dvs.

Posologie: Urmati recomandarile medicului. Dupa prepararea solutiei, aceasta nu poate fi pastrata decat in caz exceptional la frigider, la +4 grade Celsius, timp de 48 de ore.

Precautii: In caz de diabet zaharat, avertizati medicul.

Conditii de pastrare: A se pastra la rece (+4 grade Celsius). Un medicament este un produs care actioneaza pentru sanatatea dvs. si administrarea sa neconforma cu prescriptia medicului va expune la pericole. Respectati riguros recomandarile medicului. Urmati sfaturile farmacistului. A nu se lasa la indemana copiilor!

Producator: Rhône-Poulenc Rorer

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Vadicrein, pulbere liofilizata si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Kanamicina, pulbere liofilizata si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...